ANKARA / MAMAK - Alper Tunga Ortaokulu

Kas

Okulumuzun yeni tabelası için Okul Müdürü Burak KEÇİLİOĞLU'na ve Müdür Yardımcı Mehmet Fatih EROLTEKİN'e çok teşekkür ederiz.

Emeklerinize sağlık

Kas

Ülkemizin varlığının, bütünlüğünün, bağımsız ve üstün geleceğinin en önemli hazırlayıcıları olan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Bu günü eğitim neferlerine armağan eden başta Devletimizin kurucusu, başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK`ü saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, kıymetli öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz

Kutlama programında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Alper Tunga Ortaokulu olarak 100. Yıl Cumhuriyet Hatıra Ormanı açılışı kapsamında okulumuz öğretmenleri fidan dikme etkinliğine katılmışlardır.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Sınav Takvimi belirlenmiştir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Bilişim Sınıfımız açılmıştır.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi Öğretmeni Büşra Bozkuş Göçer'in emek ve çabaları, yetkili kişilerin desteği ile okulumuza bilişim sınıfı açılmıştır. Öğretmenimize ve yetkili kişilere çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimize hayırlı olsun..

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nice 23 Nisanlara ..

İstiklal Marşı'mızın Kabulü'nün 102. yıldönümü kutlu olsun..

Vatn Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve bu destanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz..

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!"

Kas

"Eserinin üzerinde imzası olmayan yegâne sanatkar öğretmendir." Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün ve kımetli tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun..

Görevleri başında şehit olan tüm öğetmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ağu

Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir." Zafer Bayramı'mızın 100. Yılı Kutlu Olsun

Ağu

5. Sınıf kayıtlarımız devam etmektedir.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı hepimize hayırlı olsun ..

Okulumuz Ahşap Tasarım Atölyesi ve Görsel Sanatlar Sergisinden kareler..

Emeklerinize sağlık

May

Okulumuz Ahşap Tasarım Atölyesi ve Görsel Sanatlar Sergisinden kareler..
Sergide emeği geçen ve uğraş veren değerli öğretmenlerimize ve değerli öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.. Emeklerinize sağlık

May

Okulumuz 6/A sınıfı öğrencisi Esma DEMİR Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupasında Atıcılık branşında 2 kez Türkiye Birincisi olmuştur. Madalyalar kazanan öğrencimiz bu alanda Türkiye Rekoru kırarak yeni rekorun da sahibi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı ..

Emeği geçen öğremtne ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.