ANKARA / MAMAK - Alper Tunga Ortaokulu

Alper Tunga Ortaokulu

KIBRISKÖY MAH. 1979 SK. ALPER TUNGA ORTAOKULU BLOK NO: 3 MAMAK / ANKARA
Vizyon
Ortaokul çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ortaokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, nitelikli insanlar olarak yetişerek iyi bir ortaöğretim kurumuna yerleşmelerini sağlamaktır.
Başarılar
GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI "İKİLİ YAKAN TOP" MAMAK İKİNCİLİĞİ TÜRKİYE YENİLİKÇİ ÖĞRETMENLER FORUMU "LABORATUVAR REKLAMLARI" PROJE KONULU 2010 TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.40 - 14.50
Ulaşım
EGO-357 KIBRIS KÖYÜ-KIZILAY-SIHHIYE-ULUS, EGO-361 YEŞİLBAYIR-KIZILAY-SIHHIYE-ULUS, EGO-355 ZERDALİTEPE-KIZILAY-SIHHIYE-ULUS VE KIBRIS KÖYÜ MİNİBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
ÖĞRENCİ VELİLERİNİN ANLAŞMALI OLDUĞU SERVİS TAŞIMACILIĞI YAPILMAKTADIR.
KIBRISKÖYÜ MAHALLESİ 1979. SOKAK NO:3 MAMAK/ANKARA
İLÇE MERKEZİNE 7 KM, İL MERKEZİNE 12 KM UZAKLIKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006, ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMALARI DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZİN REHBERLİĞİNDE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.